X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Miguel Pardeza zanikal ponudbo s strani Bayerna

Šport direktor Miguel Pardeza je potrdil, da je bil dosežen dogovor med Real Madridom in Tottenham Hotspursi glede prestopa Rafaela Van der Vaarta v angleški klub, ki ga je nato odobrila tudi Premier League. Kljub temu pa je Pardeza zanikal vsakršne obtožbe in besede trenerja Tottenhama, ki je dejal, da je Bayern München za Nizozemskega igralca ponudil 21 milijonov €. Športni direktor Real Madrida je razpravljal tudi o posoji Drentheja v Hercules.

“Posoja Drentheja v Hercules bo predvsem dobra za igralca. Je mlad nogometaš, ki je v dveh letih v ekipi igral zelo malo in več kot bo igral, bolj dobro bo to za njega. Drenthe bo ostal v Španiji, s čimer bomo lažje spremljali njegov napredek.”

“Real Madrid je izpolnil svoj del o prestopu Van der Vaarta pred rokom, tako da je sedaj na potezi Premier League (Premier League je potrdila prestop, op.p.), da sprejme prestop, tako da to lahko objavimo tudi uradno.”

“Nikakor ne drži, da je Real Madrid prejel ponudbo v višini 21-ih milijonov € s strani Bayern Münchena za Van der Vaarta. Pravzaprav nemška ekipa niti ni pokazala interesa za podpis igralca, tako da so nas trditve iz Anglije zelo presenetile.”