X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Carvalho je šele pred kratkim postala nova Madridista, vendar se že počuti kot del moštva. V razgovoru za španski častnik AS je bil zelo samozavesten in zadovoljen s trenerjem Mourinhom.

“Jose Mourinha poznam sedaj že več let, kar mi zelo pomaga, ker zelo dobro poznam njegov način dela. Je najboljši trener na svetu in je trener, ki ve kaj je potrebno storiti. Čutim, da sem se že zelo dobro vključil v Real Madrid in klub je prav takšen, kot sem pričakoval da bo.”

“Proti Mallorci smo imeli veliko priložnosti za zadetek, vendar jih nismo izkoristili. Obramba je igral z veliko sigurnostjo, vendar je bila škoda, da nismo izkoristili vsaj ene priložnosti, ki smo jih imeli. To je tako bila edina stvar, ki je nismo naredili prav na tej tekmi, ker običajno bi dosegli enega ali dva zadetka in bi zmagali tekmo. Dobro smo igrali v obrambi in v napadu ter pri tem imeli veliko priložnosti za zadetek in s tem tudi za zmago. Proti Osasuni v soboto bomo dali svoj maksimum za zmago, ker si želimo doseči svojo prvo zmago v sezoni.”

“Zelo smo bili motivirani na tekmi proti Cipru, imeli tudi veliko priložnosti za zadetek, vendar smo na koncu nato plačali za napake, ki smo jih naredili. Psihološko delo je sedaj zelo pomembno, da se poberemo. Zelo težko je razložiti, kaj je bilo narobe z nami, vendar pa se takšne stvari dogajajo. Nismo bili tako skoncentrirani, kot bi morali biti. Proti Norveški si nikakor ne smemo privoščiti poraza, zato moramo sedaj biti še bolj samozavestni in igrati bolje.”