X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Alonso: “Mourinho ve kaj hoče”

Španija in Argentina sta se do sedaj med seboj pomerili 12-krat, pri čemer je vsaka reprezentanca zabeležila pet zmag in dva remija. Zadnjič sta se reprezentanci pomerili 14. novembra, na tekmi je blestel Xabi Alonso, saj je Španije zmagal z 2-1, potem ko je oba zadetka za furijo dosegel vezist Real Madrida.

“Prepričan sem, da bo Jose Mourinho našel svoj stil igre. On je trener, ki ve kaj hoče in ima veliko zaupanja vase in v ekipo. Mislim, da mu bo kmalu vse to uspelo.”

“Čeprav se na tekmi ne bodo delile točke, je tekma proti Argentini vse prej kot prijateljska tekma, kar se je pokazalo že na zadnji tekmi v Madridu. Čeprav se nismo borili za točke, se vedno borimo za še eno pomembno stvar in to je prestiž. Mi moramo braniti naslov in ugled svetovnih prvakov in samo tekmo si bo ogledalo na milijone ljudi.”

“Že lani sem igral na stadionu Real Sociedada, vendar pa bo ligaška tekma 19. septembra nekoliko drugačna. Na stadionu Anoeta nisem igral prijateljske tekme odkar sem zapustil ekipo v letu 2004 … mislim, da bo to zelo ganljiv trenutek, ker bo nekaj posebnega. Upamo, da bo Real Sociedad izgubil le dve tekmi v tej sezoni in sicer proti Real Madridu.”