X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Zidane

Zinedine Zidane je v ponedeljek ob predstavitvi desete obletnice turnirja do 14 let, ki nosi njegovo ime, razpravljal o trenutnem dogajanju okoli Real Madrida.

“Podpis z Mourinhom je bila najboljša poteza Real Madrida, ki jo je lahko naredil, saj on prinaša ekipi tisto, kar ji je manjkalo do sedaj, tako da je bila to vsekakor prva poteza. Prepričan sem, da bo Real Madrid naredil še veliko stvari in osvojil veliko naslovov.”

“Španija je v odlični formi. Trenutno so nad vsemi, tako da samo kapo dol pred njimi. Nekoč sem že rekel, da bo bilo težko iztiriti Španijo, ko bo začela zmagovati. Potrebovali so samo prvi naslov, sedaj pa jih bo zelo težko izpodriniti s prestola.”

“Španija si zasluži, da bi dobila nagrado “Principe de Asturias”. Sam bi dal nagrado splošnemu španskemu športu, ker so imeli neverjetno leto. Kar je še več je to, da je reprezentanca še zelo mlada. Moramo biti hvaležni za nogomet, ki ga igrajo.”