X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reprezentančne tekme

Portugalska (Carvalho) je izgubila z Norveško, Nemčija (Ozil, Khedira) je premagala Azerbajdžan in Francija (Benzema) je premagala Bosno v torkovih tekmah kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2012. Sergio Canales je bil uspešen s špansko reprezentanco do 21 let, saj je le ta premagala Poljsko, medtem ko so se Casillas, Ramos, Alonso in Arbeloa pomerili proti Higuainu in Di Mariji oz. se je Španija pomerila na prijateljski tekmi proti Argentini, ki pa jo je visoko izgubila.

Zadnji dve nemški okrepitvi Real Madrida, Khedira in Ozil, sta že prejšnji teden z nemško reprezentanco premagala Belgijo z 1-0, v torek pa so bili Nemci boljši še od Azerbajdžana.

TEKMA REZULTAT STADION
Belgija-Nemčija 0-1 Roy Baudouin (Bruselj)
Nemčija-Azerbajdžan 6-1 Rhein Energie Stadion (Cologne)

Za portugalsko reprezentanco je tokrat zaigral le Carvalho, saj sta Cristiano Ronaldo in Pepe poškodovana, tako da so Portugalci najprej remizirali s 4-4 proti Cipru v Guimaraesu, nato pa še izgubili na Norveškem.

TEKMA REZULTAT STADION
Portugalska-Ciper 4-4 D. Afonso Henriques (Guimaraes)
Norveška-Portugalska 1-0 Ullevaal Stadion 
(Oslo)

Francija je v svoji uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo izgubila proti Belorusijo, kjer ni igral Benzema, je pa zato napadalec zaigral v torek in zadel proti Bosni.

TEKMA REZULTAT STADION
Francija-Belorusija 0-1 Stade de France 
(Paris)
Bosna-Francija 0-2 Asim Ferhatovid-Hase (Sarajevo)

Španska reprezentanca do 21 let, ki jo je vodil Sergio Canales, je najprej premagala Nizozemsko v Alcoyu (Alicante) z 2-1. Varovanci seletorja Luisa Milla so se nato 7. septembra pomerili še s Poljsko, ki so jo premagali z 0-1. Caneles je na obeh tekmah dosegel zadetek za Španijo in tako bil eden ključnih igralcev furije.

TEKMA REZULTAT STADION
Španija-Nizozemska 2-1 Municipal El Collado 
(Alcoy)
Polska-Španija 0-1 Inter Groclin 
(Poznan)

Španijo je odigrala svojo prvo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prevenstvo 2012 proti Lihtenštajnu 3. septembra in zmagal z rezultatom 4-0. Štiri dni kasneje, so se varovanci Vicente del Bosqueja v Buenos Airesu na prijateljski tekmi pomerili še z Argentino, kjer so Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso in Arbeloa visoko izgubili (4-1) proti Argentincom, kjer je enega od zadetkov prispeval tudi Higuain.

TEKMA REZULTAT STADION
Lihtenštajn-Španija 0-4 Rheinpark
(Vaduz)
Argentina-Španija 4-1 Inter Antonio Vespucio Liberti 
(Buenos Aires)