X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema se vrnil z reprezentančnih tekem zelo motiviran, potem ko je na zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Bosni dosegel zadetek za Francijo.

“Bil sem že nestrpen, da se vrnem v reprezentanco, potem ko me ni bilo med izbranci na svetovnem prvenstvu. Zelo sem bil vesel, da sem zadel. Vsi so čakala, da bi videli, kaj lahko Francija in jaz sam pokažem. To je moj najbolj pomemben zadetek za mojo državo.”

“Igrali smo veliko bolj sproščeno, kot smo igrali prejšnji petek proti Belorusiji, proti kateri nismo mogli doseči zadetka, čeprav smo igrali doma. Proti Bosni je bila drugačna zgodba in sam se dosegel odločljiv zadetek.”

“Vem, kakšen je pritisk in kaj te tekme predstavljajo. Poskušam pomagati mlajših igralcev, ki mogoče še niso navajeni na tako velik pritisk. To je dolg proces. Sam sem star 22-let in še veliko bom moral storiti, da bom imel uspešno kariero tudi v dresu Francije.”

“Ko me je poklical Blanc, sem bil zelo vesel. Pomembno je bilo, da sem med vpoklicanimi že na prvi prijateljski tekmi proti Norveški. Z Blancom se poznam še iz časov, ko je bil trener Bordeauxa. Takrat sem se prvič srečal z njim in takoj se mi je zazdelo, da je nekaj posebnega.”