X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je na sredinem promocijskem dogodku razpravljal o trenutni sezoni, o ekipi in o trenerju.

“Cilj je vedno enak: zmagati. Imamo zelo dobro ekipo in prepričan sem, da če bomo trdo delali in če bomo pri tem imeli še malo sreče, bomo v letošnjem letu osvojili naslov ali dva.”

“Uživam v treningih. Rad imam trenerjeve metode in prepričan sem, da bo dal nam dobre možnosti za zmago. Je eden od najboljših trenerjev na svetu in storili bomo vse kar bo v naši moči, da zmagamo. Mourinho je zmagovalec. Zelo sem vesel, da delam z njim. Prepričan sem, da bomo osvojili naslov to leto.”

“To leto bom poskušal doseči čim več zadetkov, vendar bom tudi asistiral in pomagal ekipi kakršen koli način bom lahko. Včasih zadetki niso tisto kar šteje. Sam sem vedno zelo motiviran in si želim zmagati na vsaki tekmi, ki jo igram. Vedno imam iste cilje: da igram dobro, pomagam ekipi ekipi in pri tem zmagati. Rad bi še naprej napredoval.”

“Želim si vrniti na igrišča v najkrajšem možnem času, možno je, da bom pripravljen do tekme z Ajaxom. Skoraj se že počutim 100% pripravljenega. Želim se vrniti, da bi pomagal ekipi, ker mi je težko, ker ne morem igrati in ne morem pomagati svojim soigralcem. Rad tekmuje in tako sem že skoraj povsem zdrav, da se vrnem.”

“Rad bi verjel, da ostale ekipe nikoli nimajo jasnega namena, da me poškodujejo. Ne skrbijo me prekrški nad menoj, ker sem sam tukaj, da igram po svojih najboljših močeh. Glede tega zato nočem govoriti o ostalih. Prepričan sem, da bodo sodniki naredili vse po svojih najboljših močeh, da bi igra med tekmo potekali čim bolj nemoteno.”