X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Osem let neporažen na domačem stadionu

Jose Mourinho je zagotovilo za uspeh na domačih tekmah. Portugalski trener ni izgubil domače ligaške tekme že celih osem let. Mourinho bo vodil svoj prvo ligaško tekma na Santiago Bernabéu v soboto proti Osasuni.

“Special One” je nazadnje izgubil domačo tekmo davnega 23. februarja 2002, ko je bil še na klopi Porta in je takrat Beira Mar premagal Porto na njegovem stadionu z rezultatom 2-3. Od takrat je Mourinho vodil svoje ekipe na 136-ih domačih tekmah, kjer je dosegel 111 zmag in 25 remijev. Njegove ekipe so pri tem dosegle 295 zadetkov (2,17 zadetka na tekmo) in prejele le 84 zadetkov (0,62 zadetka na tekmo).

Mourinho je zmagal na vseh 17-ih domačih tekmah Porta v sezoni 2003/04. V tisti sezoni in nato še v naslednji sezoni, ko je bil že trener Chelseaja, so njegove ekipe skupaj prejele le šest zadetkov, kot gostitelji. V Italiji pri Interju iz Milana, Mourinho ni prejel nobenega zadetka na sedmih zaporednih domačih tekmah.