X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je v intervjuju za tiskovno agencijo EFE delil svoje izkušnje o Premier League in o svojih pogledih na Real Madrid.

“Mislim, da smo lansko sezono naredili dobro delo, vendar je vedno zapletena, ko takšna ekipa kot je Real Madrid ne osvoji naslova. Klub je zelo zahteven glede tega, zato moramo vsako leto osvojiti vsaj en naslov. Pri tem pa moramo biti potrpežljivi, saj bo naše delo v prihodnosti zagotovo poplačano. Bistvenega pomena je, da imata tako prva ekipa, kot tudi druge ekipe iz akademije enako delovno mentaliteto, da bi bili uspešni. Potrebno je imeti dobro strukturiran klub.”

“To sezono konkurenca v ekipi nenehno narašča. Nihče nima zagotovljenega mesta v klubu, tako da se moramo igralci boriti ne le za to, da ostanemo v klubu, ampak tudi za to, da smo še naprej del ekipe.”

“Zelo pomembno je dobro začeti sezono. Verjamem, da se bo Iker Casillas vživel v izziv, ki ga prinaša biti kapetan ekipe. Mi vsi imamo kaj za povedati o svojih občutkih pomembnosti v ekipi. Menim, da je pozitivno, da si odgovornost porazdelimo med igralci. Na primer, nekdo kot je to Xabi Alonso, je bistvenega pomena zaradi njegovega položaja na igrišču in zaradi njegove osebnosti.”

“Nove okrepitve igrajo že kar dobro, čeprav so še mladi in zabavni igralci. Zaenkrat imata Nemca največ težav, ker je komunikacija z njima zelo otežena. Igralci kot so to Di Maria, Canales in Pedro Leon, so se zelo dobro ujeli z nami. Imajo veliko talenta, ki ga bodo lahko razvili v Real Madridu.”

“Novi trener mi je zelo všeč. Morda je sedaj že pravi čas, da pokažem, kaj vse sem se naučila od angleškega nogometa. Igralci, ki smo igrali v Premier League smo navajeni na treninge z veliko intenzivnostjo in na težke kondicijske treninge, kot so ti, ki jih imamo sedaj pod Mourinhom. Velikokrat treniramo na zmanjšanih igriščih, zaradi česar je vsak trening še bolj intenziven.”