X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe: “Komaj čakam, da znova zaigram na Bernabeu”

Pepe je pripravljen, da po daljši odsotnosti znova zaigra na Bernabeu. Sedaj, ko je popolnoma okreval, nestrpno pričakuje naslednjo tekmo.

Okrevali ste po poškodbi in se prejšnji teden pridružili ekipi. Ste pripravljeni na obračun z Osasuno?

Počutim se dobro. Komaj čakam, da se vrnem na igrišče in pomagam ekipi. Zelo se veselim vrnitve na Bernabeu.

Kaj bi radi sporočili navijačem, ki so vas vseskozi podpirali?

Svoje hvaležnosti ne morem izraziti z besedami. Mislim, da bo najbolj primerno, da opravim svoje delo na igrišču in tako pomagam Realu. Pokazal bom, da se počutim dobro in opravil svoje naloge. Rad bi se zahvalil vsem za podporo.

Ekipa se bo borila za prve tri točke na domačem štadionu …

Naš cilj je vedno zmaga. Naša dolžnost je, da opravimo dobro delo, da se borimo do zadnje sekunde in to bomo tudi storili.

Kaj boste morali storiti, da se uspešno ubranite Osasuninega dvojca Pandiani-Aranda?

Sta močna napadalca, zelo borbena. Osasuna ima dobro ekipo in dobrega trenerja. Moramo nadzorovati potek tekme od samega začetka.

Kako ocenjujete Real pod vodstvom Mourinha?

Mourinho je drugačen. Izstopa v mnogih stvareh. Je zelo dober trener, to je nova era tako za klub kot tudi zanj. To bo dobra izkušnja za vse. Treniranje Reala je kot nagrada za njegovo dosedanjo kariero. Vsi si želimo kar je najboljše za klub in dokazali bomo, da smo sposobni zmagovati.

V sredo začnete z Ligo prvakov. Kako ocenjujete svoje nasprotnike v skupini?

Smo v zapleteni skupini, vsi smo dokaj enakovredni. Imamo dovolj dobre igralce, opravili bomo super delo in razveselili naše navijače.