X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Govor Florentina Pereza na skupščini

imageshack.us

Danes je v Madridu potekala generalna skupščina Real Madrida, ki se je začela z govorom predsednika Florentina Pereza, ki je spomnil člane, da si “Real Madrid vedno prizadeva, da bi vodilna ekipa in institucija v svetu nogometa.”

Predstavitev:
Odboru in jaz sam izvajamo temeljit proces stabilnosti, regeneracije in obnove. Real Madrid si vedno prizadeva, da bi bil vodilna ekipa in institucija v svetu nogometa.

Real Madrid je ponovno stabilen in združen klub. Prav tako je tudi ena izmed najbolj trdnih športnih institucij na svetu in sodi v sam vrh glede prihodkov. Na tih dveh stebrih bomo še naprej gradili mističnost in legendarnost našega kluba.

Nogometni projekt:
Raul in Guti sta dva igralca, ki bosta za vedno del zgodovine zadnjih šestnajstih letih Real Madrida. Moramo se jima zahvaliti in ju opozoriti, da bodo naša vrata vedno odprta, tako da bosta v prihodnosti spet lahko bila del naše družine.

Moja edina želja za Real Madrid je ta, da je prvak. Jose Mourinho je človek, ki ima rad Real Madrid in ki ima neskončno željo po zmagah. On je rojen zmagovalec. Menimo, da je najboljši trener na svetu. Skupaj smo še izboljšali ekipo iz lanske sezone.

Okrepili smo se z mladimi in vrhunskimi igralci, njihova povprečna starost niti ne presega 25 let. Pedro Leon in Sergio Canales sta zelo obetavna igralca, ki pomagata pri procesu, da je naša ekipa bolj španska, kar smo začeli delaš že lani.

Angel di Maria je postal redni igralec prve postave v njegovi reprezentanci, medtem ko sta Sami Khedira in Mesut Ozil osvojila občudovanje številnih navijačev, ko sta igrala za nemško reprezentanco v Južni Afriki. Ricardo Carvalho zanesljiv igralec, ki ima že dolgo razmerje z Mourinhom in ki lahko uresničuje ideje novega trenerja, medtem ko je na igrišču.

Real Madrid je pripravljen se boriti na vseh področjih in si prizadeva osvojiti vse naslove. Naš največji cilj je Liga prvakov. Pri svojih prizadevanjih nismo varčevali, da se vrne Real Madrid tam, kamor resnično spada in pri tem želimo doseči ogromen cilj, še desetič zmagati v Ligi prvakov. Ne bomo odnehali, dokler tega tudi ne bomo storili.

Zavedamo se, da akademija zahteva potrpežljivost in čas, vendar bomo še naprej delali na tem in vemo, da bo prva ekipa imela koristi od nastopov igralcev, ki prihajajo iz “tovarne” (“la Fábricapo špansko), ko je akademijo poimenoval naš veliki Alfredo di Stefano.

Košarkarski projekt:
Rad bi se zahvalil Louisu Bullocku za njegovo predanost v zadnjih šestih letih, med katerim je osvojil dva naslova lige ACB in en naslov ULEB pokala. V tem novem obdobju smo poskušali sestaviti moštvo, ki bo sestavljeno iz pomembnih španskih igralcev in ostalimi igralci, ki so seznanjeni z ligo ACB in Evroligo in igralci kot so Sergio Rodriguez, Clay Tucker, D’or Fischer in Mirotic predstavljajo prav to. Prav tako želim poudariti, da je naš kapetan, Felipe Reyes, podaljšal pogodbo za naslednja tri leta.

Finančni projekt:
Zelo smo zadovoljni s finančnimi rezultati preteklega leta. Prihodki iz poslovnega leta 2009/10 so dosegli 442.3 milijonov €, kar je največ na svetu, v športni industriji. Naš čisti dobiček pred obdavčitvijo je bil 31 milijonov evrov. Za leto 2010/11 pričakujemo, da se bodo prihodki povečali na 450 milijonov evrov, čisti dobiček pred obdavčitvijo pa naj bi bil 19 milijonov evrov.

Fundacija & človekoljubna organizacija:
Real Madrid je in bo še naprej tudi odlična človekoljubna ekipa. Uporabiti moramo svojo moč, prestiž in vpliv za izboljšanje življenj tistih manj srečnih, še posebej otrok. Naša fundacija deluje po vsem svetu, vendar moramo tudi skrbeti za problematike, ki se dogajajo blizu našega doma.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us