X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Dvanajst let po debiju v vrhu španskega nogometa, je Iker Casillas v nedeljo stopil pred medije na Valdebebasu.

“Navdušen smo nad začetkom Lige prvakov. Smo v težki skupina in doma ne želimo izgubiti nobene točke, čeprav vemo, da ne bo enostavno. Ajaxov Luis Suarez je odličen igralec, zato moramo izkoristiti dejstvo, da ne bo mogel igrati proti nam.”

“Osasuni smo komaj kaj pustili prostora, da bi si pripravili kakšno priložnost za zadetek. Ta ekipa si vedno prizadeva igrati v vsaki liniji dobro v vsakem trenutku in zaenkrat smo trdni in močni v obrambi in upam, da bo tako še naprej. Dejstvo, da v prvih dveh tekmah še nismo prijeli zadetka je zelo dobra novica, čeprav moramo izboljšati še določene stvari v naši igri. Najboljša igralca v dveh tekmah, ki smo ju odigrali, sta bila nasprotnikova vratarja.”

“Igralci, kot je to Ricardo Carvalho, so potrebni v vsaki ekipi. Vedno je dobro imeti izkušene igralce. On združuje ekipo, kar je pomembno za nas.”

“Stvari bomo jemali počasi in bomo povečevali ritem dan za dnem. Ostati moramo mirni in z malo po malem bomo prišli do želenih rezultatov. Naše navijače prosim za potrpljenje, ker smo mlada ekipa. Real Madrid zahteva vse le v dveh ali treh mesecih.”

“Napačno mišljenje bi bilo, če bi rekli, da smo boljša ekipa kot Barcelona in da bomo ostali pred njimi na lestvici. Moramo biti osredotočeni le na našo naslednjo tekmo in naš cilj je, da bi to bile še bolj trdna ekipa.”

“Zdi se, da je tudi Atletico kandidat za naslov, saj igrajo dober in učinkovit nogomet. Zaslužijo si biti med najboljšimi ekipami, saj bo zaradi tega tudi prvenstvo bolj razburljivo.”