X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je prepričan, da se bodo stvari še izboljšale in ima občutek, da bo ekipa osvojila naslov v tej sezoni.

“Ta klub si, kot vedno, prizadeva zmagati v Ligi prvakov. O tej sezoni imam poseben občutek. Lahko zmagamo, vendar pa ne smemo položiti preveč pritiska na sebe. Imamo vse kar potrebujemo za zmago v tem tekmovanju, vendar moramo lepo korak za korakom.”

“Zadovoljni smo z našo igro v soboto. Naš cilj je bil zmagati in osvojiti tri točke. Seveda lahko igramo še boljše in dosežemo več zadetkov. Prepričan sem, da bomo še boljši čez čas, ko bomo pridobili na samozavesti in ko bomo zmagovali. To leto bomo osvojili naslov, imam občutek, da ga bomo. Sam sem ambiciozen in želim zmagati. Mourinho je najboljši trener na svetu in prepričan sem, da bomo zmagali in ustvarili spektakel.”

“Zaenkrat še ni mogoče, da bi igrali dobro in bili spektakularni. Boljše bi bilo, da nam navijači pomagajo in nas še dodatno motivirajo, da bomo dobro igrali. Naši navijači so veseli, ko ekipa igra dobro in dosega veliko zadetkov, vendar pa jih zaenkrat še ne moremo vznemiriti z našo briljantno igro. Vsi smo na stadionu si želijo kar je najboljše za Real Madrid in skupaj lahko naredimo to ekipo takšno, da se jo bo vsakdo bal.”

“Ne mislim, da je Barcelona v tem letu kaj slabša, saj se je sezona šele začela. Presenečen sem bil ob njihovem porazu, saj ga nisem pričakoval, vendar pa se ne da oceniti stanja po samo dveh odigranih tekmah.”

“Prepričan sem, da Mourinho ni mislil, da moram biti samo jaz zaščiten s strani sodniki. Prepričan sem, da je mislil tudi na ostale igralce in ne le te v Real Madridu. Na splošno bi morali biti ljudi, ki ustvarjajo spektakel, biti zaščiteni.”

“Prepričan sem, da bom kmalu spet zadel. Ne skrbite. Trenutno moramo razmišljati izključno o zmagovanju. Ta ekipa je še v nastajanju, saj mnogi med nami še nismo nikoli prej igrali skupaj.”