X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je za španski časopis ABC razpravljal o dolgi sezoni, ki je še pred nami.

“Naša skupina v Ligi prvakov je morda najtežja, vendar pa nas to le še bolj motivira. Igranje proti ekipe, ki so na papirju morda lažje, predstavlja po drugi strani tudi večje tveganje. Tekem proti Milanu, Ajaxu in Auxerru moramo jemati zelo previdno. Dejstvo, da igramo prvo tekmo doma proti Ajaxu, nam zelo koristi, saj je ključnega pomena, da začnemo z zmago.”

“Veliko sem se naučil od prejšnjih kapetanov. Bili so pravi učitelji in so me naučili vseh potrebnih vrednot, da lahko nosim kapetanski trak.”

“Mourinho se na zelo enostaven način poveže z ljudmi. Je zelo pregleden in ničesar ne skriva. Veliko zahteva od nas na igrišče in pri tem mu ni mar, kdo je kdo. Izven igrišča je povsem normalna oseba. Bil sem kar presenečen, kako miren in zbran je. Če ga ne bi poznal, bi morda razmišljal povsem drugače, vendar pa ko ga spoznaš si prijetno presenečen.”

“Gradimo prihodnost in pri tem imamo svoje sanje. Ne moremo pa prehitevati stvari, ampak moramo iti iz dneva v dan in iz tekme v tekmo. Vsak teden je pomemben.”