X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

V intervjuju za španski častnik AS, je Mesut Özil izrazil, koliko se veseli začetka Lige prvakov.

“Zelo se zabavam, ko igram za to ekipo in mislim, da se to kaže tudi na igrišču. Mourinho in moji soigralci mi pri tem zelo poenostavljajo stvari.”

“Real Madrid je največji klub na svetu in zato razumemo, da se nas obravnava kot ene od resnih favoritov za končno slavje. Hočem osvojiti vse in tudi obveznost te ekipe je, da to tudi stori. Vsakdo v tej ekipi si prizadeva za osvojitev naslovov.”

“Naši navijači morali ostati mirni in morajo imeti zaupanje v svoje igralce. Rezultati bodo kmalu prišli. Vedno nas podpirajo, saj želijo da njihova ekipa vedno zmaga. Njihove ovacije na moj račun so bile res neverjetne. Navijači mi pomagajo zelo veliko, vendar mi pomagajo tudi moji soigralci. Upam, da bodo navijači zadovoljni tudi z mojo predstavo med tekmo proti Ajaxu, vendar še bolj zato, ker bo ekipa zmagala.”

“Komaj čakam na začetek Lige prvakov. To bo velika tekma v pomembni fazi tekmovanja, saj si bosta obe ekipi želeli zmagati. Ajax ve, da nima kaj izgubiti na Bernabéu, vendar pa lahko veliko pridobi. Na igrišče bodo prišli, da zmagajo, zato jih nikakor ne smemo podcenjevati. Igramo doma in ne smemo izpustiti priložnosti iz rok.”

“Mourinho ima zmagovalen odnos. Razmišlja le o zmagah in o tem kaj bo delal iz dneva v dan. Ima popoln nadzor nad tem tekmovanju, kar je dokazal z zmago z dvema različnima ekipama. Igralci in trener smo prepričani, da lahko pridemo daleč v vsakem tekmovanju, kjer igramo in potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da se to tudi zgodi.”