X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poklon Rafaelu Nadalu

imageshack.us

Manj kot 48 ur po zmagi na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku, je Rafael Nadal že pristal v Madridu in se nocoj tudi udeležil tekme Lige prvakov med Real Madridom in Ajaxom. Gorečo Madridisto so pred začetkom tekme pozdravili tudi navijači na Santiago Bernabéu s stoječimi ovacijami.

Le 24 let star, pa je Rafa Nadal že sedaj v elitnem klubu teniških zvezd, ki jim je uspel osvojiti več Grand Slamov. Nadal je osvojil odprto prvenstvo Avstralije (2009), Roland Garros (2005, 2006, 2007, 2008, 2010), Wimbledon (2008, 2010), odprto prvenstvo ZDA (2010) in med drugimi tudi olimpijsko zlato medaljo.

Nadal se vsako leto udeleži več tekem na Santiago Bernabéu, kjer si v živo ogleda svojo najljubšo ekipo v akciji, zato je razumljivo, zakaj je hotel biti le dva dni po zmagi na svojem prvem US Openu, na krstni tekmi Real Madrida v novi sezoni Lige prvakov proti Ajaxu.

imageshack.us imageshack.us