X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Po še eni tekmi z relativno malo dela, je Iker Casillas razkril svoje misli o zmagi na prvi tekmi Real Madrida v novi sezoni Lige prvakov.

“To je nova sezona v Ligi prvakov in zato smo jo morali dobro začeti, kar smo tudi naredili. Tako smo postavili prave temelje za nadaljevanje. Imeli smo veliko priložnosti za zadetek. Ekipa je igrala fantastično.”

“Danes smo igrali bolj kot ekipa. Mislim, da smo na pravi poti. Počasi napredujemo, vendar tudi zanesljivo. Najboljši igralec naših nasprotnikov na vsaki izmed naših zadnjih treh tekmah je bil vratar, kar veliko pove o vsem. Vsi delamo trdo v obrambnih dolžnostih, tako da ne obupamo ob nobeni priložnosti, v napadu pa smo si ustvarili veliko priložnosti.”

“Cristiano si vedno želi doseči zadetek in zato je vznemirjen, ko ga ne doseže. Vedno ga bodrimo, ker je ključen igralec za to ekipo. Ajax je odlična ekipa, toda nocoj so bili nadigrani s strani Real Madrida.”

“Navijači so Bernabéu zapustil srečni. Bodrili so nas čez celotno tekmo in nismo občutili nikakršne negativnosti. Ekipa ve, kako se mora odzvati na navijanje navijačev.”

“Sam sem navdušen nad to prvo zmago. Prepričan sem, da bomo osvojili naslov, če bomo še naprej igrali, kot smo danes. V soboto že nadaljujemo s prvenstveno tekmo. Sicer je to drugačno tekmovanje, vendar pa želimo osvojiti nove tri točke, kljub temu, da je stadion Anoeta vedno težko mesto za igranje.”

“Privilegij je igrati za Real Madrid. Mislim, da stabilnost dviguje ekipi samozavest in to se kaže v uspehih ekipe.”