X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Carlos Suarez podpisal pogodbo

Carlos Suarez je včeraj tudi uradno postal novi igralec košarkarske ekipe Real Madrida, potem ko je podpisal štiriletno pogodbo. Dogodek je potekal kot je že v navadi v sobi upravnega odbora na stadionu Santiago Bernabéu, pri čemer so bili prisotni tudi direktor košarkarskega dela Juan Carlos Sanchez Lazaro, častni predsednik združenja bivših košarkarskih igralcev Emiliano Rodriguez in pomočnik košarkarskega direktorja Alberto Herreros.


“Jaz sem zelo vesel, da sem se pridružil klubu, kot je Real Madrid. Vodilnim v Estudiantesu sem rekel, da si želim priti sem, ker prihajam iz tega mesta in zaradi tega, ker bom z igranjem za to ekipo dobil realne možnost za osvojitev naslovov.”

“Res sem moral podpisati za zmagovalno ekipo Real Madrida. Ta klub mi bo dal priložnost igranja v evropskih tekmovanjih. Madrid sem izbral zato, ker vem, da lahko osvajam naslove tukaj.”

“Sergio Rodriguez je moj dober prijatelj in zelo dobro se razumeva. Mislim, da se bova zabavala skupaj na igrišču v tem letu, vendar upam, da bo tako tudi z vsakim drugim v tej ekipi.”