X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po zmagi njegove ekipe z 2-1 nad Real Sociedadom na stadionu Anoeta spregovoril za medije.

“Velikokrat se spominjamo sodnikov, ki ne opravijo svojega dela dobro. Danes si želim govoriti o našem, ker je bil najboljši mož na igrišču. Tekma je bila hitra in težka, videli smo veliko prehodov in protinapadov. Soočili smo se z ekipo, kateri igralci so padali na tla preveč enostavno. Ta sodnik je pokazal spektakularen način razmišljanja in filozofije. Bil je fantastičen.”

“Naš nasprotnik igra intenzivno tekmo, tako kot smo mi igrali v sredo in zaradi tega, danes mi nismo mogli igrati tako intenzivno. Težko smo držali korak s tempom Real Sociedada, kadar smo izgubil žogo. Zakaj moramo igrati že danes, potem ko smo igrali v sredo? Valencija se bo pomerila s Herculesom jutri in so igrali v torek. Zakaj torej moramo mi igrati tako hitro? Upal sem, da je nogometni spektakel zaščiten, hkrati pa spoštujem odločitve TV postaj. Upam, da bodo te odločitve v prihodnosti bolj enakopravne. V torek se bomo pomerili proti Espanyolu in tekma bo težka. Sam ne razumem povsem tega položaja, igramo v sredo, sobota, torek … Zdi se, da je življenje lažje za nekatere in po drugi strani težje za druge.”

“Real si je zaslužil zmago v prvem polčasu. Menim, da bi bil remi povsem pravičen končni rezultat. Kljub temu pa bom še enkrat poudaril, da verjamem, da ekipa, ki igra v sredo v Ligi prvakov, mora igrati v ligi v nedeljo in ne v soboto.”

“Real Sociedad se je boril do samega konca. Imajo močan karakter in igranje na tem stadionu jim še dodatno pomaga. Izkazalo se je za pravilno, ko sem dejal, da bo to naša najtežja tekma do sedaj. Real Sociedad je bil težak nasprotnik in vedeli so, kako morajo reagirati proti nam, zato smo nocoj osvojili tri zlate točke. Bomo videli, koliko ekipam bo uspelo na tem stadionu v tej sezoni še osvojiti toliko točk. Menim, da so si zaslužili eno točko za svoja prizadevanja nocoj, kar bi bilo tudi povsem pošteno.”

“Upam, da bodo moji igralci sedaj pokazali svojo običajno intenzivnost in da bodo igrali bolj kolektivno ter se prilagajali ekipi. Danes smo videli dve ekipi z različno intenzivnostjo igranja, vendar pa smo kljub temu bili solidni. Imeli smo priložnosti, da povsem odločimo tekmo po našem drugem zadetku.”

“Morali bi zmagati, ker bi večino časa igrali dobro, vendar pa se včasih potrebno prilagoditi okoliščinam, ki ti ne omogočajo, da bi igral kot si sam želiš. Sem sem osvojil šest ligaških naslovov in vse moje ekipe so vedele, kako se prilagoditi na težave. S težavnimi trenutki se je potrebno soočiti s ponižnostjo. Moji igralci so bili danes skromni, kakor tudi njihov trener.”