X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je po nedeljskem treningu na Valdabebasu stopil pred medije.

“Včeraj smo težko našli pravi občutek za našo igro in Real Sociedad je bil prav tako močan. V drugem polčasu smo se dobro odzvali na položaj na igrišču, saj so izenačili, ko so si to najmanj zaslužili. Dobro smo se odzvali na to in si zaslužili zmago. Veselimo se tekme pori Espanyolu na našem stadionu. Imamo dober začetek prvenstva in ne smemo odnehati sedaj. Verjamemo, lahko smo lahko letos in tudi bomo pred Barcelono na vrhu.”

“Igramo veliko tekem v kratkem času, vendar je to moštvo dovolj dobro, da se prebijemo skozi.”

“Ozil in Khedira sta se dobro prilagodila, kljub jezikovnim oviram in njune predstave jima pomagajo pri tem. Zaradi tega je videti tudi vse lažje. Zagotovo bosta prinesla veliko ekipi in ekipa jima je pripravila toplo dobrodošlico. Ne verjamem, da je Cristiano Ronaldo nestrpen, ampak samo prenaša veliko odgovornosti. Menim, da igra na dovolj visoki ravni, na višji kot lani. Je bolj sproščen in vsi smo prepričani, bo to odlično leto za njega.”

“Atletico Madrid in Barcelona bosta pomembna nasprotnika letos. Karkoli se bo zgodilo nocoj z Barcelono, bomo še vedno imeli prednost na lestvici. To je dobro, zato moramo nadaljevati tako, čeprav to ne pomeni veliko v tej fazi prvenstva.”

“Razumem vse, kar pa je povedanega o možnostih, da bi Mourinho treniral portugalsko reprezentanco, vendar pa to ne tiče mene. Stvari, ki jih je dejal, me ne motijo in ne verjamem, da bi lahko motile kogarkoli.”