X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Po mnenju Jose Mourinha, “je cilj narediti ekipo stabilno in skladno, kot je to mogoče”, medtem ko bo Real Madrid še naprej zmagoval.

“Kaj mi je bilo najbolj všeč na sobotni tekmi je to, da nismo potrebovali 35 strelov, da smo dosegli dva zadetka, kot smo to rabili proti Ajaxu.”

“Cristiano Ronaldo je prišel tako daleč po zaslugi tako svojega znanja, kot tudi svojih pomanjkljivosti. Tako je osvojil nagrado Ballon d’Or, Ligo prvakov, naslove, prestiž … Vsak dan se trudi vsak na igrišču. Svojim igralcem je v veliko pomoč. On je fantastičen igralec.”

“Sergio Canales je zelo nadarjen, vendar se mora še veliko naučiti. Je na pravi poti in dela zelo trdo. Otrok ima vse kar potrebuje, da bo zelo dober. Škoda, da je poškodovan in da bo manjkal nekaj časa, vendar se bo vrnil.”

“Ekipa, ki je že zgrajen, je ena stvar. Druga stvar je tista, ko je ekipa v razvoju. Ko je ekipa popolna, lahko zamenjaš pet ali šest igralcev, brez da bi s tem vplival na dinamiko.”

“Cilj je napraviti to ekipo čim bolj stabilno in skladno, kot je to mogoče. Razvoj in stabilnost, sta veliko bolj pomembni kot dinamika ali intenzivnost, ki jo lahko zagotovim, kar je razlog, da sam mislim, da sem pripravljen narediti velike spremembe v ekipni strukturi.”

“Težava niso številne tekem v tako kratkem času. Ne gre se za to, da smo igrali dva ali tri dni nazaj, ampak gre za kopičenje utrujenosti.”

“Espanyol je nadarjena ekipa, ki ve, kako se igra dober nogomet. Sem bodo prišli na zmago, tako kot vsaka druga ekipa. Nismo na vrhu lestvice, vendar smo blizu. Za nami je veliko ekip in samo nekaj pred nami. Nadaljevati moramo z zmagami in ohraniti stabilnost.”

“Z vidika prestiža, je postati trener Real Madrida, kot da bi prišel na luno. To je najbolj pomemben klub na svetu. To pomeni, da sem dosegel vrh, vendar pa se je sezona šele začele in nismo še nič osvojili. Bomo videli če se bomo zapisali v zgodovino, vendar je to zgodovino potrebno še izpisati.”

Zelo hitro je minilo deset let. Še vedno imam isti motiv in zanos, kot pred desetimi leti in prepričan sem, da bo tudi čez deset let še vedno tako. Prepričan sem, da bom isti kot Ferguson. Pri 70 letih bom še vedno z veseljem treniral.