X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos, Pepe & Carvalho

Sergio Ramos, Pepe in Ricardo Carvalho so z mediji delili svoje poglede po zmagi Real Madrida z 2-1 na stadionu Anoeta.

Sergio Ramos
“Igrali smo precej zapleteno tekmo proti težkemu nasprotniku. Včasih je potrebno tudi nekoliko trpeti, da bi na koncu zmagal. Dosegli smo naš cilj, vendar pa moramo še vedno izboljšati našo igro.”

“Tekmo igramo na vsake tri dni in zato se moramo hitro regenerirati po njih. Vsi bomo lahko igrali že na naslednji tekmi.”

“Cristiano Ronaldo je pomemben igralec za nas. Vsi smo zadovoljni z našimi navijači.”

Pepe
“Strel Cristiana me je zadel v hrbet, vendar pa je pri tem pomembno le, da smo zmagali na težkem gostovanju. Real Sociedad je igral dober nogomet.”

“Danes smo dokazali, da smo lahko trdna ekipa. To je zelo pomembno. Trenutno smo vodilna ekipa v La Ligi in zato bomo še naprej trdo delali.”

Ricardo Carvalho
“Dosegli smo dva zadetka in pomembno je bilo, da smo zmagali. Čez tri dni se bomo soočili z Espanyolom, zato že moramo začeti razmišljati o tej tekmi.”

“Real Sociedad je imel priložnost zadeti, vendar pa smo se dobro branili proti njim. Vsi smo veseli, ker smo osvojili tri točke.”