X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Sponzor Real Madrida bwin se je na predvečer pred ligaško tekmo proti Espanyolu pogovoril s Pepejem.

“Odlično se počutim ob boku Ricarda Carvalha, enako kot se tudi ob Albiolu in Garayu. Ricardo in jaz igrava skupaj že za portugalsko reprezentanco, zato pomaga, da se poznava že od prej. On je odličen igralec, je zelo izkušen in bo veliko prispeval Real Madridu.”

“Mourinho je garač. Od svojih igralcev veliko zahteva, zaradi našega talenta in zaradi tega, kjer igramo. Vedno hoče, da igramo po svojih najboljših močeh. Vedno je nad vsemi nami, tako da ne delamo napak, ali pa da jih vsaj čimbolj zmanjšamo.”

“Sergio Garcia in Callejon sta dve odlična igralca. Moramo ostati osredotočeni. Mi centralni branilci moramo vedno ostati blizu obeh, ker sta lahko zelo nevarna, če imata prostor za igranje.”

“To bo razburljiva tekma. Espanyol si želi dobro opraviti in zato moramo biti pripravljeni, da se odzovemo. Zmaga je pomembna, da ostanemo na pravi poti v La Ligi. Zmagali bomo, če bomo ostali tako osredotočeni in odločni, kot smo bili v prejšnjih tekmah.”

“Moja glavna naloga je braniti, vendar bom vedno poskušal zadeti, če bom imel to priložnost. Rad bi pomagal moji ekipi in vrnil navijačem za vso njihovo podporo v času, ko sem bil poškodovan.”