X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je razpravljal o dosedanjem poteku sezone, pred kosilom vodilnih ljudi tako iz Real Madrida, kot iz Espanyola.

“Ta projekt se je šele dobro začel. Proti Ajaxu je ekipa dokazala, da je meja le nebo. Dolgo časa je minilo, odkar smo igrala na takšni ravni. Vemo, da smo lahko odlična ekipa in vedno moramo stremeti k odličnosti. Bomo videli, ali lahko obdržimo ta raven igre.”

“Sedanjost je vse kar šteje in preteklost je sedaj manj pomembna. To je konkurenčna ekipa v rokah strogega trenerja. Vsako tekmo moramo jemati resno in pri tem se ne smemo ozirati na statistiko.”

“Cristiano Ronaldo je bil eden najboljših igralcev na tekmi proti Real Sociedadu. V zadnjih 15-ih minutah je bil praktično nezaustavljiv, ko je imel prostor za igranje. Sam mislim, da ne potrebuje spodbude. Če je kaj na tem, potem ima on veliko osebnost za premagovanje stiske.”

“Do poškodbe naših igralcev lahko pride zaradi dejstva, da treniramo in igramo s takšno intenzivnostjo. To je tvegan šport z veliko kontakti in pri tem ni drugega razloga. Tisti, ki so poškodovani, dobro okrevajo in večina od njih se bo kmalu vrnila. Še enkrat, ni nobenega ostalega razloga, razen dejstva, da treniramo in igramo s takšno intenzivnostjo.”