X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Khedira

Sami Khedira je danes na novinarski konferenci dejal, da je ekipi včeraj zasluženo zmagala proti Espanyol in da sedaj moštvo razmišlja le o tekmi proti Levanteju.

“Mislim, da je razumljivo za igralce, da težko takoj osvojijo nov slog, ko pride v ekipo nov trener. Vsak dan se trudimo, da bi našli svoj lasten slog. Težko je zmagati na vsaki tekmi. Trudimo se igrati dobro, čeprav je naša ekipa še v izgradnji. Dobro smo igrali proti Ajax in v prihodnosti si želimo igrati še boljši kot to.”

“Naša navijači si želijo, da igramo hiter in napadalen nogomet, toda resnica je, da smo v zadnjih nekaj tednih igrali tekmo vsaka dva ali tri dni. Ves svoj napor moramo kazati celih 90 minut. Proti Espanyolu smo si zaslužili zmago. V drugem polčasu smo igrali predvsem z hitro igro, sicer ni bila to najboljša naša predstava, vendar smo vseeno zasluženo zmagali. V ekipi imamo odlične igralce.”

“Cristiano Ronaldo je odličen individualen igralec, a je tudi odličen ekipni igralec. Igra za ekipo in pomagal nam bo osvojiti še veliko točk.”

“Slog Mourinha je jasno prepoznaven. Ima poseben stil, dobro opredeljeno taktiko in je zelo discipliniran do svojih igralcev. Uporablja trdno obrambo in zelo napadalen napad, zaradi česar dobijo nasprotniki le malo priložnosti za zadetek. Zelo sem vesel z vlogo, ko jo igram v tej ekipi.”

“Sedaj razmišljamo že o tekmi proti Levanteju, po tej tekmi pa bomo imeli še dovolj časa za razmišljanje o Ligi prvakov.”