X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je z mediji delil svoje zadovoljstvo po zmagi ekipe proti Espanyolu.

“Ekipa si je zaslužila pomembno zmago, kljub težavam, ki so se pojavljale na trenutke, vendar pa je igralcem uspelo pripeljati tekmo do konca mimo teh težav. Ekipa je odigrala tri tekme v šestih dneh, kar je zelo zahtevno. Ta velik napor se je pokazal na ostrini in svežini ekipe, kar pa je vplivalo tudi na zasedbo, ki je igrala. Našo naslednjo tekmo bomo igrali že v boljših pogojih. Igralci se morajo postopoma prilagodi potrebam in zahtevam trenerja.”

“Na Bernebeu smo dosegli zadetke, kar pa gre zahvala tudi našim navijačem za podporo. Imeli smo veliko priložnosti za zadetek, ki pa smo jih težko izkoristili, vendar pa smo vseeno dosegli tri zadetke, ki bodo okrepili samozavest ekipe.”

“Cristiano Ronaldo je odigral zelo dobro. Bil je ključni igralec pri vseh naših podvigih v napadu, kjer je pokazal velik karakter.”

“Benzema je zelo zanimiv igralec, ki prav tako potrebuje spodbudo za dvig samozavesti. Je mlad fant, ki je moral plačati veliko v lanski sezoni, ko se je prilagajal na novo ekipo, vendar pa je tudi zelo nadarjen.”

“V naslednjem tednu bomo igral dve tekmi z nekaj dnevi počitka med njima. Utrujenost se je opazila pri uspešnosti ekipe, saj so se noge nekoliko utrudile.”