X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas: “Mourinho je fantastičen trener”

Iker Casillas je v četrtek pritegnila pozornost na promocijski prireditvi, kjer je med drugim komentiral dolgo sezono, ki je pred nami.

“Smo mlada ekipa in zato moramo korak za korakom. Trenutno smo vodilna ekipa na lestvici, ekipa ima za seboj dober začetek in tako smo sposobni narediti korak naprej proti našemu najboljšemu nogometu.”

“Nisem videl tekme Barçe. Sam sem uspel videti samo tekmo Athletica, vendar bo Barça vedno blizu. Komaj smo dobro začeli in pred nami je še dolga pot.”

“Real Madrid mora odigrati veliko tekme v Ligi prvakov, La Ligi in kraljevem pokalu, vendar pa smo navajeni odigrati toliko tekem.”

“Mourinho je odprt za vse. Ve, kaj hoče in je fantastičen trener. Naš cilj je, da bi imeli dobro sezono. Z Mourinhom imava dober odnos. Treniral je nekaj nekaj odličnih ekip in odličnih igralcev ter bil pri tem zelo uspešen.”

“Cristiano Ronaldo je fantastična oseba in odličen soigralec. Delimo si cilj igrati trdo in zmagovati tekme in pri tem sploh ni sebičen. Vse kar hoče je, da bi dosegel veliko zadetkov.”