X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je postal pomemben igralec obrambe Real Madrida. Branilec je danes po jutranjem treningu stopil pred medije na novinarski konferenci.

“Najbolj pomembna stvar za Mourinha je, da ima konkurenčno ekipo. Da bi imelo to, moramo biti v obrambi trdni, vendar pa ima rad tudi, da je njegova ekipa napadalna v napadu. Naši navijači si želijo, da bi igrali dobro in da bi dosegli veliko zadetkov. Do sedaj smo se dobro branili, prav tako pa si želimo biti dobri tudi v napadu.”

“Vemo, da naši navijači niso najbolj zadovoljni, ker nismo igranje zelo dobro. Priznamo to, vendar lahko igramo veliko boljše. Kar je pomembno je, da zmagujemo, vendar si tudi zmage želimo zaslužiti z dobrim igranjem in to smo tudi pripravljeni storiti.”

“Auxerre nima najboljše serije v francoski ligi v tej sezoni, toda tudi pri njih se je prvenstvo šele dobro začelo.”

“Mourinho je šef in to moramo spoštovati. Radi bi preživeli več časa doma, vendar smo profesionalci. Storili bomo vse, kar po njegovem mnenju najboljše za nas. Ekipi je srečna.”