X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

Mesut Özil je postal ena izmed najbolj izstopajočih igralcev Real Madrida po samo štirih ligaških tekmah. Nemec je v intervjuju za španski častnik AS razpravljal o svojem prvi tekmi na stadionu Santiago Bernabéu. Misli, da se bo igra ekipa hitro izboljšanja, Zinadina Zidana pa je označil kot enega izmed njegovih najljubših igralcev.

“Prepričan sem, da bodo navijači na Santiago Bernabéu imeli radi našo igro. Smo vodilna ekipa in vemo, da lahko še napredujemo. Čaka nas še veliko dela, vendar smo mlada ekipa, ki ima še dovolj prostora za napredovanje. Še močnejši bomo bili in navijači bodo uživali v naših predstavah.”

“Ko smo na igrišču se moramo osredotočiti na svoje delo, želimo dati od sebe svoj maksimum in nismo pozorni na to, kaj se dogaja na tribunah. Navijači nas podpirajo čez celo tekmo, kot so to storili nazadnje v torek. Sam si definitivno želim pomagati ekipi kolikor lahko, vendar smo le ljudje in ne roboti. Včasih gredo stvari dobro, vendar gre lahko tudi kaj narobe. Prepričan sem, bom spet igral dobro. Ne želim imeti nobene poškodbe, saj si želim igrati v začetni postavi in osvajati naslove.”

“Občudujem Zidanove predstave z žogo in škodo, ki jo je lahko naredil okoli gola. Bil je popoln igralec in je bil vedno zelo miren. Od njegovih zadetkov mi je najbolj všeč tisti, ki ga je dosegel proti Leverkusen v finalu v Glasgowu. To je bil zadetek tipa, ki se jih dosega na svetovnih prvenstvih. Sanjam o tem, da bi sam dosegel tak zadetek, vendar pa je najbolj pomembna stvar igrati finali in ga tudi zmagati.”

“Mourinho je bila vedno uspešen in je iz vsakega igralca izvlekel le najboljše. Po mojem mnenju je on najboljši trener na svetu. Cristiano Ronaldo je ekipni igralec in eden od primerov tega je tudi odlična podaja, s katero je omogočil Higuainu zadetek proti Espanyolu. Veseli smo, da je naš soigralec, ker je zelo pomemben za ekipo.”