X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos je v četrtek na promocijskem koncertu razpravljal o dosedanji sezoni Real Madrida in o njegovi vlogi v ekipi.

“Zmagujemo tekme in igramo konsistenten nogomet, ki je na tej točki sezoni vse kar šteje. Želimo igrati še boljše in s tem razveseliti naše navijače, kar je vzrok, da vsak dan trdo treniramo. Ta ekipa je lahko samo še boljša.”

“Naš obramba je trdna, zaradi trdega dela ekipe. Branjenje ekipe, ki je tako napadalna kot je to Real Madrid, ni tako preprosto. Naše delo je vedno pod drobnogledom, vendar uresničujemo naše cilje in vemo, da je Iker v vratih najboljši.”

“Igramo na vsake tri dni, vendar pa glede tega mi ne moremo ničesar. Sami se moramo na vsaki tekmi potruditi po svojih najboljših močeh in se nato čim prej odpočiti in okrevati. Imamo dolgo klop in nadarjene igralce. Na trenerju je, da se odloči, do je v najboljši formi, da igra vsako tekmo.”

“Počutim se super in se vedno veselim igranja. Vseeno mi je, ali igram na desnem boku, ali na sredini obrambe, vse kar si želim je, da ima trener zaupanje vame.”