X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinho: “Imam super odnos s svojimi igralci”

Jose Mourinho je zadovoljen z vodstvom na lestvici. Pohvalil je vnemo Benzemaja v zadnjem času.

“Vodstvo na lestvici ni najpomembnejša stvar v tem trenutku, je pa vsekakor dobrodošla. Smo v priviligiranem položaju. Ekipa raste z zmagami, kar nam daje dodatno samozavest.”

“Zaposleni, zadolženi za stanje trave so opravili super delo. Še nikoli nisem videl tako kvalitetne, predane, strokovno opravljene naloge. Lani v Italiji smo imeli podobne težave z igrišči. Tisti, ki se ukvarjajo z igralno površino na Santiago Bernabeu in Valdebebasu so vložili veliko truda in svojo nalogo so opravili fantastično. Glavni urejevalec igrišč opravlja svoje delo odlično. Real Madrid ga je pripeljal v klub, ker je zelo dober v tem kaj počne in mi mu zelo zaupamo.Glavni urejevalec igrišč opravlja svoje delo odlično. Real Madrid ga je pripeljal v klub, ker je zelo dober v tem kaj počne in mi mu zelo zaupamo.”

“Všeč mi je Benzemajeva igra in način kako sedaj veliko bolj pomaga ekipi. Ne igra še celih tekem, si pa to zasluži. Zaveda se kaj mora dati tej ekipi. Sedaj mu bolj zaupam. kot sem mu pred dvema mesecoma. Je na pravi poti in sedaj sem jaz na potezi, da mu ponudim več priložnosti, ker si jih zasluži.”

“Zadovoljen sem s predstavo ekipe in Higuain je del ekipe, torej sem zadovoljen tudi z njim. Videli bomo še veliko njegovih zadetkov, zadel je v prvenstvu in Ligi prvakov, ko je izgledalo, da je v krizi. Na svetu je več napadalcev, ki ne dosežejo zadetka več mesecev.””

“Nekateri igralci imajo specifične karakteristike in včasih je najboljša možnost, da jih ne spreminjaš. Nekateri trenerji verjamejo, da mora biti napadalec sebičen, njihov kontakt z žogo pa usmerjen proti golu. To je pozitivna sebičnost in je tipična karakteristika napadalcev, ki zabijejo veliko golov. Treba je poiskati pravo mero sebičnosti in timske igre. Naši napadalci so zelo dobri igralci, ki povzročajo veliko težav našim nasprotnikom.”

“Delal sem v Premierhsipu, ko je prvenstvo doseglo svoj vrhunec. Vse velike ekipe so bili na svojem vrhuncu in odigrali smo izredno prvenstvo. Ob dobrem ali slabem so stvari v Italiji vedno zelo težke. Vsaka tekma je zapletena. Španija je mešanica vsega tega. Ekipe tukaj želijo igrati dobro in tekmovati. Kar ste videli, ko je Cristiano podal Higuainu, bi lahko bilo karkoli, vendar pa to zagotovo ni sebičnost.”

“Plastenka, ki sem jo vrgel v San Sebastianu je bila prazna. Nisem neumen. Plastenka ni bila nevarna in Rui Faria se ni bal. Nisem bil jezen na Sergia, jezen sem bil na vse, saj smo si zakomplicirali stvari. Sergio je super igralec s super mentaliteto. Imam super odnos s svojimi igralci. Nekaterim ne odgovarjajo ekipni zbori doma, nočem skrivati takih stvari.”

“Potrebovali bomo veliko točk za osvojitev prvenstva. Predvsem zato, ker se določene ekipe vnaprej predajo proti Barceloni, saj verjamejo, da nimajo možnosti in se preprosto predajo. To nam bo lahko otežilo delo.”