X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je na nedeljski novinarski konferenci razpravljali o sobotnem remiju proti Levanteju in prihajajoči tekmi Lige prvakov proti Auxerreju.

“Ni nam uspelo doseči zadetka, vendar dvomim, da bo to pogost problem te ekipe. Imamo veliko talenta v napadu. Levante se je začel braniti že na samem začetku in napadati proti takšni obrambi je vedno zelo težko. Prepričan sem, da bomo dosegli še veliko zadetkov.”

“Vsi igramo dobro v naših obrambnih dolžnostih. Imamo novega trenerja, ki veliko zahteva in vseskozi zahteva popravke. Igranje za Real Madrid je eden izmed najbolj zahtevnih delovnih mest kar jih obstaja, vendar delamo vse kar lahko, da napredujemo.”

“Izguba točk ni nikoli prijetna, saj vemo, da jih bomo ob koncu sezone še kako potrebovali. Sedaj kar je je in sedaj je vse kar lahko naredimo, da analiziramo kaj se je zgodilo in izboljšamo stvari.”

“Tekma v torek bo zelo težka. Auxerreju trenutno ne gre najboljše v Ligue 1, vendar pa jih bo dejstvo, da igrajo proti Real Madridu, še dodatno motiviralo. Zelo smo osredotočeni in upamo, da bomo osvojili vse tri točke, ki bodo v igri.”