X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Marcelo, Leon

Iker Casillas, Marcelo in Pedro Leon so kmalu po tekmi komentirali remi 0-0 proti Levanteju.

Casillas:
“Nismo jim dopustili niti ene priložnosti za zadetek. Smo mlada ekipa in zato moramo stvari jemati počasi. Iz tega moramo potegniti pozitivne zaključke, kar je vsekakor bilo to, da smo bili trdni in močni v obrambi.”

“Ni izgovorov za rezultat. Naredili smo vse, kar je bilo mogoče, vendar pa žoga ni hotela v gol. Higuain je imel v zadnji minuti priložnost, vendar na noben način žoga ni želela v gol. V prihodnosti bomo imeli še več priložnosti in bomo dosegli več zadetkov.”

Marcelo:
“Problem je v tem, da žoga noče v gol, ne glede na to, kako se trudimo. Prepričan sem, da bomo dosegali zadetke, če bomo bili bolj potrpežljivi.”

“Veliko ekip ne želi igrati napadalne igre, zaradi česar je težko dosledno igrati. Nismo zaskrbljeni, moramo samo igrati svojo igro.”

Pedro Leon:
“Ekipa je igrala dobro. Imeli smo priložnosti, vendar pa, če žoga ne želi v gol, potem noče iti v gol. Ekipa se je trudila, vendar pa je to igra zadetkov. Vsekakor napredujemo.”

“Cristiano Ronaldo je najboljši izvajalec prostih strelov na svetu. Je zelo učinkovit in jih bo še naprej izvajal.”

“Podpis za Real Madrid je bil velik korak v moji karieri.”