X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Med komentarji po tekmi, je Jose Mourinho izrazil zaskrbljenost glede ekipne neučinkovitosti, čeprav si pripravijo veliko priložnosti za zadetek.

“Nocoj smo si ustvarili številne priložnosti, kjer so nekateri od njih bile zelo lepe, zato sem seveda zaskrbljen, ker nismo izkoristili nobene od njih. Imamo zelo čvrsto obrambo, saj smo prejeli na šestih uradnih tekmah, pet smo jih odigrali v La Ligi in eno v Ligi prvakov, le en zadetek. Naša taktika ni sporna, težave nam povzroča predvsem neučinkovitost. Vendar pa to ni zato, ker bi imeli slabe igralce, ker vsi vedo, kako odlične napadalce imamo, vendar imajo trenutno strelski post. To je moja edina skrb.

“Nocoj je igrala nogomet le ena ekipa. To ni kritika, saj se vsaka ekipa poslužuje svojega najmočnejšega orožja, vendar pa nam ni nismo uspeli doseči zadetka in če ne dosežeš zadetka, ne moreš zmagati. Vsako točko, ki jo osvojiš, je dobra za razvrstitev, vendar pa si mi želimo zmagati vsako tekmo, ki jo igramo. To sta torej dva točki manj, ki jih bi lahko imeli, zato nismo zadovoljni, ker smo osvojili le eno točko. Moramo zmagati vsako tekmo. Če bi remizirali z Real Sociedadom, bi dejal, da je bil rezultat pravičen, vendar proti Levanteju in Mallorci smo bili dominantnejši in imeli popoln nadzor nad igro. Ustvarjanje priložnost preprosto ni dovolj, moramo začeti zabijati.”

“Natančno smo vedeli, kako bo Levante igral. Če mi želimo igrati našo igro in nam to vseskozi preprečuje nasprotnik, potem je normalno da postaneš nekoliko neučakan. Vesel sem, da noben igralec Levanteja ni končal v bolnišnico, glede na to, kako so se obnašali ob vsakem stiku.”

“Če bomo spremenili ekipo, si mogoče ne bomo ustvarili toliko priložnosti, vendar si bomo morda ustvarili dve in dosegli dva zadetka. Imamo ravnovesje in imamo znanje, da si ustvarimo priložnosti, vendar če imaš nadarjene igralce, ki ne dosežejo zadetka, potem imaš problem. Sam nimam teh problemov. Imamo zelo spretne napadalce. Ni normalno, da naši igralci potrebujejo toliko priložnosti za zadetek, kot se je zgodilo nocoj.”

“Moja ekipa igrala s pozitivnim odnosom in se bori do zadnjega žvižga. Nisem trener, ki je jezen, ker igralec zgreši gol, ampak raje igralcem zagotavljam zaupanja in mirnosti.”