X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je v Auxerrju spregovoril za medije pred drugo tekmo Real Madrida v letošnji sezoni Lige prvakov.

“V zadovoljstvo mi bo igrati na stadionu Auxerrja. V Ligo prvakov so se uvrstili po fantastični sezoni, za kar želim čestitati Jean Fernandezu in celotni ekipi. Trenutno imamo tri točke in želimo nadaljevati s pozitivnimi začetku, ki smo ga imeli proti Ajaxu. Real Madrid je v zelo težki skupini. Ostale ekipe so v skupinah, ki so bolj tipične za pokal UEFA, kot pa za Ligo prvakov, toda mi nismo imeli te sreče.”

“Real Madrid, Ajax in Milan so skupaj osvojili 20 evropskih naslovov. Auxerre predstavlja francoski nogomet, ki je bil vedno zelo močan. Želimo si točk. Boljše bo, če bomo osvojili tri, saj smo zaradi tega tudi tukaj. Vsaka točka je dobrodošla v tem tekmovanju.”

“Zelo sem vesel, da igramo tukaj. Zdi se, da je to velik dogodek za ekipe, ki nimajo tradicije v Ligi prvakov. To je lep čas za stadion in za tukajšnje ljudi. Upam, da bodo ljudje iz Auxerrja uživali v tekmi. Jasno je, da si želim zmagati, vendar upam, da bodo uživali že ob tem, da bo Real Madrid igral tukaj.”

“Benzema dela  dobro, sprejema mojo osebnost in moj način gledanja na nogomet. To je čas za mene, da mu še dvignem samozavest, zaradi tega bo jutri tudi začel tekmo.”

“Moje izkušnje v nogometu mi omogočajo, da ostanem miren in da imajo moje besede nekaj veljave, ko rečem, da bo moja ekipa prikazovala spektakle. Ponavadi dosežem tisto, za kar si prizadevam v nogometu, vendar pa ne morem ničesar obljubiti. Izgradnja ekipe ima veliko stopenj in moja ekipa dela dobro v vsakem vidiku igre, vendar pa ne dosega zadetkov, ali jih vsaj ne dosega dovolj, glede na priložnosti, ki si jih priigra. Zadetki bodo še prišli, tukaj ni nobenega problema.”

“Ni se mi treba upravičevati, zakaj sem odstranil Pedra Leona iz seznama vpoklicanih igralcev. To bom razložil predsedniku, če me bo vprašal glede tega. Govorite o Pedru Leonu, kot da bi bil Maradona ali Zidane, vendar pa je samo dva dni nazaj igral še za Getafe. Igral bo, ko bo delal, kot si sam želim in težko bo igral, če ne bo delal tako kot si sam želim.”