X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je z novinarji delil svoje misli o Realovi zmagi nad Auxerrom.

“To je bila dobra tekma. Težko je igrati proti dobro organizirani obrambni ekipi, ki si ustvarja priložnosti s protinapadi. Ni bilo lahko, saj smo želeli kontrolo nad tekmo, kakor tudi uspešno branjenje nasprotnikovih protinapadov. Zmaga na tej tekmi in nove tri točke je edino kar šteje.”

“Naša ekipa je prišla čez zelo težko tekmo. Naša obramba je imela 2 težka trenutka v tekmi. Enega v prvem in enega v drugem polčasu. Nismo si ustvarili toliko priložnosti kot ponavadi, vendar pa smo dobro krožili z žogo, v drugem polčasu je bilo vse boljše.”

“Govoril sem z Ozilom preden sem ga poslal na igrišče in mu povedal kaj pričakujem od njega. Menjava je bila vnaprej načrtovana. Morda je prišlo do težav pri komunikaciji in ni popolnoma razumel vsega.”

“Proti Mallorci in Levanteju smo si ustvarili veliko več priložnosti in le remizirali, čeprav so vsi pričakovali da bomo zmagali. Danes smo si pripravili manj priložnosti, vendar smo zadeli in zapustili igrišče s tremi točkami.”