X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Podpora ujetim čilskim rudarjem

imageshack.us

V upanju, da bi vsaj malo omilili razmere v Čilu, pa če le za kratek trenutek, je fundacija Real Madrida omenjeni državi poslala 33 podpisane dresov in drugih daril, ki jih je sprejelo ministrstvo za rudarstvo. 33 rudarjev je ujetih v rudniku 700 metrov pod zemljo vse od 6. avgusta letos.

Župan čilskega mesta Santiago, Pablo Zalaquett in otroci prijateljev fundacije Real Madrida so predali drese čilskemu ministru za rudarstvo, Laurencu Golbornu. Darilo je vsebovalo tudi albume s fotografijami igralcev, kot tudi povabilo na tekmo na Santiago Bernabeu.

“Predsednik Real Madrid kaže svojo podporo ujetim rudarjem in njihovim družinskim članom s poslanimi darili. Prav tako ta darila poosebljajo vrednote, borbenost, organizacijo in vztrajnostjo, glede na nevarnost s katero se soočajo vsi ti od 33-ih ujetih rudarjev,” je izrazil Zalaquetta.

Laurence Golborne je nato še dodal: “Hvala Real Madridu in županu Pablu Zalaquetti za to pobudo. Veliko nam pomeni, da celotna država, kot je Španija, spremlja to odisejado, skozi katero gremo. Upam, da bodo rudarji lahko sprejeli ta darila.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us