X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa v intervjuju za bwin

Alvaro Arbeloa si je s svojo samozavestjo in disciplino zaslužil pomembno vlogo v obrambi Real Madrida. Vsestranski branilec je opravil intervju za bwin pred nedeljsko tekmo proti Deportivu.

“Nikoli ni mogoče predvideti poteka tekme. Hočemo zmagati proti Deportivo in upajmo, da bomo imeli malo več sreče pri doseganju zadetkov, kot v prejšnjih tekmah.”

“Če želimo zmagati tekmo, jim ne smemo dovoliti, da zadenejo, zato moramo imeti trdno obrambo. Ugotavljamo, da je obramba zelo pomemben vidik naše igre v zadnjem času, kjer delamo zelo dobro.”

“Guardado je zelo dober igralec, ki je zelo hiter. Morali bomo biti zelo osredotočeni čez celotno tekmo.”

“Vedno je lepo igrati proti ekipi, za katero si prej igral tudi sam. Tam nisem igral dolgo, vendar je bilo velika izkušnja in še vedno imam nekaj prijateljev v Deportivu.”

“Zelo rad bi letos dosegel kakšen zadetek, čeprav to ni prav moja vloga na igrišču. Vsakdo rad doseže zadetek.”

“Mislim, da sem bil samo enkrat izključen in še to na tekmi v Castilli v drugi ligi, od takrat pa nisem nikoli bil izključen. Vedno je zapleteno za branilca. Ne vem, če gre pri tem za pošteno igro ali samo za to, da si pameten na igrišču.”