X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Alonso & Ramos

Iker Casillas, Xabi Alonso in Sergio Ramos so po tekmi komentirali visoko zmaga nad Deportivom.

Casillas
“Ključ do tega je bil, da smo hitro dosegli prvi zadetek. Bilo je že vprašanje časa, kdaj bomo izkoristili vse te priložnosti, ki si jih priigramo. Še vedno smo v gradnji in vemo kaj pomeni nositi ta grb na prsih in to je, da damo vedno vse od sebe. Veseli smo, ker smo vsi igrali dobro. V obrambi smo bili trdni. Bolj zaskrbljujoče bi bilo, če ne bi imeli nobene priložnosti za zadetek. Stvari moramo jemati počasi. Če bomo dobro igrali, bodo prišli tudi rezultati. Najboljša stvar pri vsem tem je, da imamo dobro mentaliteto.”

Xabi Alonso
“Imeli smo srečo, da smo dosegli zadetke iz vseh teh priložnosti, ki smo jih imeli, zato moramo nadaljevati z dobrimi igrami tudi na gostovanjih. Želeli smo igrati vsestransko tekmo in ključ do tega je bil zgoden zadetek. Vemo, da bomo na vrhu lestvice, če bomo zmagali vse naše tekme, glede na to, kaj počnejo drugi.”

Sergio Ramos
“To je bilo tako, kot si vedno želimo igrati, vendar pa moramo še vedno napredovati. Zaslužili smo si visoko zmago in izpopolnili smo našo igro, tako da so navijači lahko uživali. Nocoj je so bili navijači več kot očitno navdušeni.”

“Remi Barcelone proti Mallorci na Camp Nou je dober za ligo in za nogometne navijače, saj to pomeni, da morda letos ne bo tako velika razlika med njimi in ostalimi.”

“Cristiano Ronaldo je odličen igralec in odlični igralci vedno delajo razliko.”