X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Včerajšnje podelitve nagrad Marce za leto 2010 se je poleg Iker Casillasa, Alfreda di Stefana, Jorge Valdana in Miguel Pardeze, udeležil tudi Emilio Butragueño, ki je ob tem tudi razpravljal o dosedanjem poteku sezone.

“Ekipa si je zaslužila zmago v nedeljo zvečer. Na prejšnjih tekmah nam ni uspelo izkoristili priložnosti za zadetek, vendar pa nam je zato proti Deportivu končati ta niz. Tisti, ki so bili na tekmi, so zapustili stadion z nasmehom na obrazu.”

“Iz prvih dveh priložnosti smo že dosegli zadetek, kar nam je pomagalo, da smo lažje kontrolirali tekmo in igrali veliko bolj sproščeno. Vsi se zavedamo potenciala, ki ga ima ta ekipa v napadu. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bodo dosegli toliko zadetkov na eni tekmi. Po drugi strani pa bi lahko proti Deportivu dosegli samo štiri zadetke in bi naprimer enega dosegli na tekmi proti Mallorci in še enega na zadnjem gostovanju v Valenciji.”

“Upamo, da je to bila prelomnica, vendar vemo, da bodo na naši poti še druge ovire. Še vedno moramo igrati proti nekaj zelo dobrimi ekipami in ta ekipa je še vedno v fazi razvoja.”

“Moramo pustiti Mourinhu, da opravi svoje delo. Je fantastičen trener, ki je navajen zmagovanja in da dobi iz svojih igralcev največ kar lahko. Vse to je dokazal v zadnjih desetih letih. Ta ekipa bo še naprej napredovala, zato moramo biti potrpežljivi, saj je pred nami še dolga sezona. Mourinho je izjemen profesionalec in zaenkrat smo zelo zadovoljni z njim. Prepričan sem, da bomo še zelo ponosni na njega.”

“Zadetki vedno povečajo igralčevo samozavest. Cristiano Ronaldo je občudovanja vreden igralec. On je simbol žrtvovanja, strasti in ambicij. Igralec s tako osebnostjo, bo vedno pomembna za nas.”

“Vse kar je pomembno je, kako bomo mi igrali. Barcelona je odlična ekipa in bo naš oster nasprotnika do samega konca.”