X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Juan Carlos

Prvič je bil vpoklican v prvo tekmo Real Madrida na ligaški tekmi proti Levanteju in kasneje še proti Auxerru v Ligi prvakov. Toda Juan Carlos je svoj prvenec v dresu prve ekipe Real Madrida dočakal na tekmi proti Deportivu zadnjo nedeljo. Nekaj dni kasneje, je igralec iz akademiji sedel z Realmadrid.com in razpravljal o svojih izkušnjah v prvi ekipi Real Madrida.

“Mateos mi je rekel, da bom igral, vendar pa nisem mogel verjeti. Stavila sva se za kosilo in sem sam tudi izgubil!”

“Bil sem doma s svojo družino. Povedal sem jim, da me je trener vpoklical, da bi treniral s prvo ekipo in da jim bom povedal vse po koncu treninga.”

“Bil sem izjemno vesel. Nisem pričakoval, da bom igral, tako da nisem imela nobenega oblačila seboj! Morali so mi posoditi vso opremo.”

“Ja slačilnica je neverjetna. Najboljši igralci vseh časov so bili že tam zato, ker je Real Madrid najboljši klub na svetu. Bila je velika čast, da sem si lahko delil slačilnico s tako veliko nadarjenimi igralci. Mateos mi je posodil svojo omarico. Lani sva bila soigralca in mi je bilo v veselje, da mi je posodil svojo omarico. Čakal sem Mourinha, da pride in mi povej, ali se moram preobleči, ali bom moral gledati tekmo s tribun. Bil sem zelo vesel, ko sem zvedel, da bom ostati na klopi. Igralci so mi povedali, da če bom imel priložnost debitirati, da naj bom miren in da naj poskusim igrati dobro.”

“Bilo je neverjetno vzpenjati se po stopnicah ob razmišljanju, kaj se pričakuje od mene tam zunaj. Bil sem brez besed, ko sem prišel na igrišče. Niti nisem vedel, kam bi gledal. Bilo je neverjetno. Kaj mi je bilo najbolj všeč, je bilo to, da sem videl stadion poln ljudi, ki nas podpirajo.”

“Medtem ko sem se ogreval, so me navijači podpirali in skandirali moje ime. Moram jim reči hvala, ker zelo cenim vse to. Tekmo sem gledal poleg Lassa, Adana, Arbeloe in Granera in oni so vedeli bolje kot kdor koli, kaj sem čutil v tistih trenutkih. Mourinho me je nato vprašal, če želim igrati in če sem nervozen. Rekel sem mu, da nisem nervozen in on mi je poslal na ogrevanje. Mourinho mi je pred vstopom v igro rekel, da nas ostanem miren in da naj igram ambiciozno, ker bo vse šlo dobro.”

“Ko sem vstopil v igro, me je Di Maria objel in mi je zaželel srečo. Občutek, ki sem ga dobil, ko so navijači navijali, je bil neverjeten. To je bila priložnost, ki jo ne dobi veliko ljudi, zato sem se odločil, da ostanem miren in delam stvari prav, brez naglice.”

“Vem, da moram še naprej trdo delati, kot da se ni nič zgodilo. Ekipa mi je čestitala in dejali so, da sem si to zaslužil in da sem igral zelo dobro ter da moram nadaljevati z delom, kot sem do sedaj. Trenirati moram z mojo ekipo, s Castillo, brez razmišljanja o tem, kaj se je zgodilo preteklo nedeljo.”

“Odkar je prišel Mourinho v Real Madrid, se ekipa spet opira na igralce iz akademije. To je tisto, kar potrebuje Real Madrid. Ekipa deluje odlično to sezono, tako v La Ligi, kot tudi v Ligi prvakov. Upam, da bodo osvojili veliko naslovov. Vsakdo hoče biti uspešen s tem klubom in na stadionu kot je Santiago Bernabeu.”