X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

Mesut Özil je bil ena od letošnjih okrepitev Real Madrida, prav tako pa je bil na zadnji ligaški tekmi proti Deportivu, ki so jo beli dobili s 6-1, eden izmed najboljših igralcev tekme. V intervjuju za španski častnik As je Nemec razpravljal o svojih občutkih in prvih izkušnjah v ekipi.

“Sam uživam vsakič, ko sem na igrišču. Sem del prve ekipe Real Madrida in vem, da to nekaj zelo zahtevnega, vendar je to tudi razlog, zakaj sem si želel pridružiti ekipi.”

“Ekipa še naprej napreduje in tekma proti Deportivu je bila lep primer tega. Tokrat smo izkoristili priložnosti, ki smo jih imeli. Taktično gledano smo zelo trdni in prepričan sem, da bomo v prihodnje še dosegali veliko zadetkov, kot smo to naredili v nedeljo.”

“Bil sem zelo vesel, ko sem dosegel svoj prvi zadetek v belem dresu, tudi trener mi je čestital. Opazil sem, da sem se boljši. Nikoli ne bom pozabil svojega prvega zadetka. Napredujem, vendar moram še naprej trdo delati.”