X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

V intervjuju za španski častnik Marca, je Pepe razpravljali o dosedanjem poteku sezone in izrazil optimizem glede stvari, ki še prihajajo.

“V Ligi prvakov smo osvojili šest točk in še nismo prejeli zadetka. Prav tako dobro igramo v La Ligi, kjer smo v lovu za prvo mesto. Smo v dobri formi in imamo dober občutek glede tega leta.”

“Rad igral za Mourinha. Je pošten in se drži svojih načel. Je zelo inteligenten in polaga odgovornost na vse nas. Zelo je povezan z vsakim od nas. Od svojih igralcev hoče, da trdo delajo in da na igrišču pazimo drug na drugega. Pove tisto, kar mu pade na misel. Včasih ljudje ne marajo slišati resnice, vendar pa pravi, da je to najboljše za nas in za klub.”

“Vedno delo s ciljem, da napredujemo, to je naša edina skrb. Vsak izmed nas lahko zaigra v prvi postavi, vendar pa sam vedno poskušam dati od sebe svoj maksimum. Če nismo v vrhunski formi na treningih, potem vedno obstaja soigralec, ki je na isti ravni ali še v boljši formi, ki lahko nadomesti določenega igralca brez problemov. Pritisk zagotavlja, da se vsi trudimo po naših najboljših močeh.”

“Mi smo osredotočeni le na našo formo in na delo, ki ga mi opravljamo. Če se želimo dobro braniti, moramo prav tako tudi dobro napadati in obratno. Vsi vemo, kakšne so naše vloge na igrišču. Mourinho nas vedno opozarja, kaj so naše dolžnosti ne samo v obrambi, ampak na celotnem igrišču. Ricardo Carvalho opravlja odlično delo in je zelo vesel. Ima veliko izkušenj.”

“Cristiano dela zelo trdo. Napadalci so osredotočeni na zadetke in na srečo so zadetki tudi prišli. On in Pipa vršita velik pritisk na nasprotnika že v napadu. Vesel sem za njiju, da sta začela dosegati zadetke in prepričan sem, da jih bosta tudi v prihodnje.”

“Hvaležen sem za podporo vseh navijačev in tukaj sem zelo srečen. Po težki poškodbi sem sedaj že popolnoma okreval. Zelo rad igram tukaj. Sam si želim samo dobro opraviti stvari in pri tem nikogar razočarati. Še vedno sem ista oseba, kot sem bil. Ne izgubljam rad, kar je razlog, da se vedno zelo trudim, ko igram. Za vsako žogo se borim, kot da je zadnja. Če so navijači zadovoljni z mano, je to zaradi mojih predstav na igrišču.”

“Sposobni smo premagati vsakogar. Mi smo Real Madrid in to bomo tudi dokazali. Prepričan sem v to. Naši navijači so zelo zahtevni, vendar pa vemo, da igramo dobro in zato nam je všeč, ko zapuščajo stadion z nasmehom na obrazu. Vedno je lepo, ko nas podpirajo.”