X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je v intervjuju za španski športni častnik komentiral trenuten položaj Portugalske v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2012 in o njegovem položaju v Real Madridu.

“Nisem navajen igranja ob boku Pepeju v reprezentanci, ker je večinoma igral nekoliko bolj naprej pred menoj, vendar pa se med seboj zelo dobro razumeva in napredujeva iz tekme v tekmo.”

“Pomembno je, da Real Madrid še naprej trdo dela. Dobro smo igrali na naši zadnji tekmi, vendar moramo nadaljevati z zmagami, tako doma, kot tudi na gostovanjih. Zelo sem vesel v Real Madridu in vsak dan se počutim bolj udobno.”

“Portugalska je igrala dobro proti Danski in zasluženo prišla do pomembne zmage, ki nam daje dodatno samozavest pred tekmo z Islandijo. Kvalifikacije so zelo težke, vendar vam lahko zagotovim, da se bomo potrudili po svojih najboljših močeh, da se kvalificiramo.”