X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Leon

Pedro Leon je na torkovi novinarski konferenci pojasniti razloge za svojo odsotnost na zadnjih dveh tekmah.

“Trener odloča o vsem. Odločil se je, kdo ne bo potoval v Francijo in kdo ne bo igral proti Deportivu. Trener odloča o vsem tem in sam moram to tudi sprejeti.”

“Z Mourinhom se dobro razumeva. Imava dober odnose in vem, da vse kar naredi, naredi v dobro ekipe in kar je najboljše tudi za mene. Med tekmo proti Levanteju mi je dal nekaj taktičnih naročil, katerih pa nisem upošteval, vendar pa tega nisem naredil namerno. Še istega dne takrat je govoril z menoj in mi pojasnil svoje razloge.”

“Nisem bil kaznovan. Trener se je odločil, da bom sedel dve tekmi in to je njegova odločitev. Moram si znova zaslužiti njegovo zaupanje, tako da se bom lahko vrnil na seznam vpoklicanih igralcev in to je to. Vse kar lahko storim je, da nadaljujem s trdim delom. Sam se trudim po svojih najboljših močeh, da se vrnem, vendar pa je on tisti, ki bo zadnji odločal.”

“Ekipa je v dobri formi, zmagujemo. La Liga je dolgo tekmovanje in zmagati je vedno zelo težko. Vse kar upam je, da bomo še naprej zmagovali, vendar moramo ostati mirni in še naprej napredovati ter trdo delati. Rotacije bodo še prišle in takrat bomo pripravljeni, ko se bo trener odloči za spremembe.”

“Niso me prizadele izjave Mourinha glede mene, ker sem vedel, da skuša povedati take stvari takrat, ko želi, da dobili najboljše iz svojih igralcev. Nikoli se nisem počutil užaljenega, prav tako pa ne mislim, da je nameraval užaliti Getafe ali katerega igralca iz te ekipe.”