X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Madridiste uspešno zaključile reprezentančne tekme

Casillas, Ramos, Arbeloa & Xabi Alonso:
Španija je nadaljevala svoj niz zmag v kvalifikacijah za Evro 2012 z zmago proti Škotski. Ramos je ob koncu prvega polčasa priigral Španiji enajstmetrovko, s katere je bil natančen Villa. V drugem polčasu je drugi zadetek dosegel Iniesta, vendar pa se je Škotska vrnila z dvema zadetkoma, kljub temu pa je na koncu Llorente priigral že tretjo zmage Furije na prav toliko tekmah kvalifikacij.

2 – Škotska: McGregor; Bardsley, Weir, McManus, Whittaker; Fletcher, McCulloch, Morrison, Dorrans (Mackie, m.80), Naismith, Morrison (Maloney, m.88); Miller.

3 – Španija: Iker Casillas; Sergio Ramos, Puyol, Pique, Capdevila; Busquets (Marchena, m.89), Xabi Alonso, Iniesta; Cazorla (Pablo Hernandez, m.70), Silva (Llorente, m.75), Villa.

Goli: 0-1, m.44: Villa. 0-2, m.56: Iniesta. 1-2, m.59: Naismith. 2-2, m.67: Pique (O.G.). 2-3, m.80: Llorente.

Ozil & Khedira:
Z zmago 0-3 proti Kazahstana na vrhu skupine A ostaja tudi Nemčija, za katero sta tudi tokrat igrala tako Ozil, kot tudi Khedira.

0 – Kazahstan: Sidelnikov; Irismetov (Rozhkov, m.67), Abdulin, Popov, Kirov; Azovski, Nurgaliyev (Averchenko, m.63), Geteriyev, Schmidtgal; Zhumaskaliyev, Khiznichenko (Finochenko, m.79).

3 – Nemčija: Neuer; Lahm, Mertesacker, Badstuber, Westermann; Khedira, Kroos; Muller (Marin, m.70), Ozil (Cacau, m.79), Podolski;  Klose (Gomez, m.55).

Goli: 0-1, m.49: Klose. 0-2, m.76: Gomez. 0-3, m.85: Podolski.

Benzema & Lass:
Francija je zaključila reprezentančen teden odlično, saj so tudi tokrat znova dosegli zmago, v Metzu je padla s 2-0 tudi reprezentanca Luksemburga. Benzema je v 22. minuti poskrbel za prvi zadetek po kotu, ki ga je izvajal Gourcuff, ki je v drugem polčasu tudi sam prispeval zadetek. Lass tudi tokrat ni odigral nobene minute.

2 – Francija: Lloris; Reveillere, Rami, Mexes, Clichy; Alou Diarra, Diaby, Gourcuff, Malouda (Nasri, m.62); Benzema (Payet, m.62), Hoarau (Remy, m.72).

0 – Luksemburg: Joubert; Blaise, Hoffmann, Schnell, Leweck; Peters, Bettmer (Alves Da Mota, m.83), Payal, Laterza (Strasser, m.68), Mutsch, Joachim (Kitenge, m.52)

Goli: 1-0, m. 22: Benzema. 2-0, m. 76: Gourcuff.

Cristiano Ronaldo, Pepe & Carvalho:
Cristiano Ronaldo, Pepe in Carvalho so vsi trije začeli v prvi postavi portugalske na tekmi proti Islandiji, ki se je končala s slavjem Portugalcev s 1-3. Že v tretji minuti je Cristiano Ronaldo poskrbel za vodstvo svoje ekipe, potem ko je svoj 25. reprezentančni zadetek dosegel iz prostega strela.

1 – Islandija: Gunnleifsson; R. Sigurdsson, B. Saevarsson (Gunnarsson, min. 84), K. Sigurdsson, I. Sigurdsson (Adalsteinsson, min.84); Steinsson, Skulason, Danielsson, Bjarnasson (Thorvaldsson, min.68); Gudjohnsen, Helguson.

3 – Portugalska:
Eduardo; Joao Pereira, Ricardo Carvalho, Pepe, Coentrao; Carlos Martins (Tiago, min.76), Raul Meireles, Joao Moutinho; Cristiano Ronaldo, Hugo Almeida (Helder Postiga, min.65), Nani (Danny, min.86).

Goli: 1-0: min.3, Cristiano Ronaldo; 1-1: min.17, Helguson; 1-2: min.26, Raul Meireles; 1-3: min.72, Helder Postiga.