X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Pred tekmo proti Malagi je v intervjuju za glavnega sponzorja Real Madrida, spregovoril Esteban Granero.

“Sem kar precej prepričan, da lahko ohranimo še enkrat našo mrežo nedotaknjeno, če bomo še naprej igral tako, kot smo do sedaj. To je ključnega pomena, da nam uspe storiti, še posebej na gostovanjih. Nasprotniki postanejo bolj samozavestni, ko dosežejo zadetek, zato moramo biti pozorni na Malago, ki ve kako igrati obrambno in ki ima določene igralce, ki so specializirani za proti napade. Moramo biti trdni v obrambi in prepričan sem, da bomo lahko dosegli zadetek ali dva z napadom, ki ga premoremo.”

“Moramo se osredotočiti na doseganje zadetkov. Karkoli se lahko zgodi s talentom, ki ga imamo v napadu. Sposobni smo doseči veliko zadetkov, vendar sem še bolj prepričan, da jih ne bomo prejeli veliko.”

“Malaga je spremenila svojo ekipo in ima veliko nadarjenih igralcev. Njuna dva krila in napadalca predstavljata največjo nevarnost, ker so zelo hitri in lahko naredijo veliko škode v proti napadu. Moramo pritisniti v napadu in priti do zmage.”

“Real Madrid je vedno favorit, vendar raje ne govorimo o takih stvareh. Barcelona je zadnja osvojila prvenstvo in si tudi sami pišejo svojo usodo. Želimo, da bo to naše leto in da se Real Madrid vrne na vrh nogometnega sveta. Po dveh letih, ko nismo osvojili ničesar, mislim, da je prišel naš čas. Imamo veliko spodbude po vsem svetu, da zmagamo.”

“Moja vsestranskost mi je vedno pomagala. Vedno sem bil centralni vezni igralec, vendar se prilagodim tudi na igralno mesto na krilu, ko je to potrebno. Mourinho natančno ve, kje je moje igralno mesto in kje lahko najbolje pomagam ekipi. Mourinho obravnava svoje igralce zelo dobro, zato sem prepričan, da bom igral na mestu, kjer bo po njegovem mnenju najbolj primerno.”