X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Boljši drugi polčasi

Real Madrid je napadalna ekipa in pri tem je ni špekulacij, da si beli želijo doseči čim več zadetkov. Po šestih odigranih krogih v La Ligi, je Real Madrid skupaj z Villarrealom in Malago, najuspešnejša ekipa glede doseženih zadetkov v prvenstvu, saj so vse tri ekipe do sedaj dosegle po 12 zadetkov. Od teh dvanajstih zadetkov, jih je Real Madrid kar osem dosegel v drugem polčasu tekem, kar je največ od vseh ekip v Primeri Division.

Legenda Real Madrid, Juan Gómez Juanito, je nekoč izjavil slaven stavek: “Devetdeset minuti na Bernabeu je zelo dolgih.” In prav ta izjava velja zelo dobro za letošnjo ekipo. Dokaz za to je ta, da so beli dosegli kar osem od svojih dvanajst zadetkov v La Ligi, kar je 66,6 %, v drugem polčasu. Za Realom je Athletic, ki je dosegel sedem zadetkov v drugem polačsu.

EKIPE, KI SO DOSEGLE NAJVEČ ZADETKOV V DRUGEM POLČASU
Ekipa Skupno št. zadetkov Zadetki v drugem polčasu
REAL MADRID 12 8
Athletic Club 9 7
Getafe 11 5
FC Barcelona 10 5
Valencia 11 4

Štiri od teh osmih doseženih zadetkov Real Madrida v drugem polčasu, so jih beli dosegli v zadnjih 15 minutah igre in pri tem sta bila dva zadetka tudi odločilna za končno slavje kraljevega kluba.

ZADETKI REAL MADRIDA V DRUGEM POLČASU
Krog Tekma Strelec Minuta
2 Real Madrid 1-0 Osasuna Carvalho 48
3 R. Sociedad 1-2 Real Madrid Di Maria 52
Ronaldo 75
4 Real Madrid 3-0 Espanyol Higuain 80
Benzema 89
6 Real Madrid 6-1 Deportivo Higuain 54
Ze Castro (a.g.) 61
C. Ronaldo 90

Real Madrid pa se ni izkazal, kot močna ekipa v drugem polčasu le v La Ligi, ampak je to potrdil tudi v Ligi prvakov, kjer je bil prav tako uspešnejši v drugem polčasi. Na dveh dosedanjih tekmah je Real dosegel tri zadetke, pri čemer pa so vsi ti zadetki bili doseženi šele v drugih petinštiridesetih minutah.