X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Med petkovo novinarsko konferenco je Jose Mourinho že namignil, kakšna bo prva postava proti Malagi ter pri tem zahteval od svojih igralcev, da ostanejo med sobotno tekmo vseskozi osredotočeni na svoje delo.

“Menimo, da smo vse bolj in bolj samozavestni vsakič, ko stopimo na igrišče. Igralci počasi spoznavajo drug drugega in se tako privajajo na to, kako se pripravljamo na tekme. Nekateri so od nas pričakovali, da bomo zmagali več tekem na način, kot smo premagali Deportivo, vendar pa sam ne vidim tega še tako. Upam, da bomo še naprej napredovali. Kljub tekmam, ki smo jih le remizirali, s čimer vsekakor nisem bil zadovoljen, sem vesel s tem, kako uspešna je igra ekipe.”

“Nameravam uporabiti isto začetno postavo, ki je začela proti Deportivu, z izjemo Arbeloe, ki bo zaigral namesto Sergia Ramosa. Ne želim nobenih novih igralcev. Konec sezone želim doseči z isto ekipi, s katero sem začel sezono.”

“Pred nami je nevaren vikend. Tekme, ki sledijo reprezentančnim obveznostmi, so vedno nevarne in še toliko bolj, če temu potem sledi še pomembna tekma v Ligi prvakov. Malaga je imela petnajst dni, da se pripravi na tekmo s skoraj celotno ekipo, medtem ko smo sami imeli enake pogoje le v četrtek in petek.”

“Nisem navdušen nad tem, kar smo dosegli do sedaj, vendar pa me tudi ne skrbi. Upam, da se bo vse vrnilo v normalne okvire, kar za nas pomeni, da bomo dosegali veliko zadetkov. Igramo proti ekipi, katere trener je včasih treniral velik klub, kar pomeni, da ve, kako si lahko ogleda tekme iz drugačne perspektive. Malaga bo prišla na igrišča z željo po igranju. Uporabljajo tri napadalce, dobro se vračajo, … zato bo zapleteno.”