X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je po tekmi potrdil svojo prisotnost na ponedeljkovi podelitvi nagrad “Principe de Asturias” ter komentiral sobotno zmago proti Malagi.

“V zadnjih tekmah, se nam je odprlo v napadu. Enkrat gredo vse žoge v gol, spet drugič ne gre nobena, vendar igramo dober nogomet.”

“V zadnjih šestih tekmah smo delali zelo trdo, da smo prišlo do tega nivoja igre, vendar bomo še naprej strmeli k napredovanju. Zaključili smo fazo popravkov in sedaj so pred nami pomembne tekme v La Ligi in v Ligi prvakov.”

“Vsakdo bi rad igral in si ogledal tekme med Real Madridom in Milanom. To bo morda ena od najbolj ključnih tekem, ki jih bomo igrali to sezono.”

“Trener in Jorge Valdanoo sta mi povedala, da se bom lahko udeležil slovesnosti “Principe de Asturias”, zaradi česar sem navdušen. Kot kapetan Real Madrid in Španije, mi je čast prejeti nagrado. Rad bi se zahvalil vsem vpletenim stranem za sodelovanje. Mourinho je spoznal, da gre pri tem za pomembno nagrado in da sam predstavljam tudi Real Madrid.”